Bloggen, der beskæftiger sig med alt i Biler

Alt om Biler

Posted by admin on October 30, 2013 in Bell Add with No Comments


Vi bliver indenfor autobranchen overdænget med diverse tilbud og formaninger om at vi skal bruge ekstra kemikalier i forbindelse med benzin og diesel til vores køretøjer, også kaldet servicerens og additiver. Men er det så bare et nyt salgstrick for at få os til at købe mere og hælde noget værdiløst sprøjt på bilen, som vi i mere eller mindre grad har betalt spidsen af en rumraket for ??

Hvis man nu læser diverse fora og fagblade, så NEJ – servicerens og additiver til at hælde i vores brændstof er rent faktisk noget som virker rigtigt godt og som også er dokumenteret af fagfolk, eks. FDM iflg. deres egne tests.

Og af egen erfaring kan jeg også sige at jeg har benyttet mig af Bell Add servicerens og Bell Add additiver til både benzin og dielsel biler, og med store positive resultater. Bell Add er i øvrigt et dansk firma med både laboratorium og produktion i Danmark. Så støtter vi også nationalt.

Jeg har brug Bell Add servicerens til min diesel drevne minilæsser da den havde store problemer med at “tage gassen” og ikke kunne trække noget. Allerede efter en halv tankfuld må jeg sige at effekten var fuldt tilbage som jeg husker det fra ny. Og det skal siges at jeg HAVDE haft reparatør ude for at se på din “lille” Perkins motor, uden held. Det andet jeg har brugt servicerens til er min privatbil, en ok Audi som har store problemer hvis ikke den kører på mindst oktan 99. Den soder simpelthen til og går urent og ned i kadance. Efter sådan en behandling med Bell Add, så flyver den igen derudaf. Jeg er nu begyndt at køre med Bell Add Benzin additiv for at undgå at den skal sode til når nu jeg ikke lige kan komme til en Shell Tank, som efterhånden er de eneste med oktan 99+.

Så JO helt klart – sprøjtet virker – jeg kan kun anbefale Bell Add!!!

« previous post

Kevin Magnussen i topteam eller ej ...

Kevin Magnussen synes tæt på entre i Formel 1, hvilket er spået af flere eksperter. Det der så bliver spændende nu, er jo hvornår og i hvilket team han skal have sin debut. Bliver det McLaren ?? Force India eller et helt tredje team ?? For Kevin er det ifølge ham selv afgørende at han ...

next post »

VARTA Funstart – det bedste match....

Varta har indenfor batterier til småmaskiner, motorcykler og scootere mf. udviklet batteriserien Funstart. Varta Funstart er det fleksible og vedligeholdelesfrie batteri som er baseret på en semi gele-agtig teknologi hvor syren holdes på plads på samme vis som i et AGM batteri. Via et fibernet m...

Leave a Reply

No trackbacks yet.

Posts with similar tags

No post with similar tags yet.

Posts in similar categories

No post with similar categories yet.

Biler AS Website

Biler.as er forummet hvor alle kan ytre deres meninger om bilmærker, og produkter der er assosiret til biler. Vi ved alt om biler og biltilbehør.

 • Recent Post

  • Spraymaling fra Esbjerg Paints

   by admin with No Comments

   Esbjerg Paints er Danmarks ældste selvstændige malingfabrik der stadigt er 100% på danske hænder. Med råvarer som er farvesikre og gamle recepte...

  • Castrol Edge Titanium

   by admin with No Comments

   Catrol Edge Titanium FST er den seneste olie fra Castrol, som er tilpasset de nyeste og langt skrappere krav til olier end hidtil. Olien er udviklet s...

  • Reservedeler til BMW

   by admin with No Comments

   BMW er en svært populær bil i Norge. Det skyldes den gode kjørekomforten og påliteligheten. Dessverre koster reservedeler til BMW ganske mye, men ...

  • Cykelholder – afsted afsted ….

   by admin with No Comments

   På med cykelholder og afsted på ferie! Findes der noget mere skønt, end at tage cyklen med på ferie, om man så skal på camping i Danmark elle...

  • Autopærer

   by admin with No Comments

   - der er mange forskellige valgmuligheder! Vil du gerne spare penge på autopærer, ved selv at skifte dem. Eller kan du skifte dem selv, men bare er...

 • Calendar

  • October 2013
   M T W T F S S
   « Jun   Dec »
    123456
   78910111213
   14151617181920
   21222324252627
   28293031